Simplex
Apostoł VR, Moderator Globalny
- PSN
- patrz niżej
- XBL
- patrz niżej
- Steam
- simplexpl
Ah to legendarne nintento wypuszczajace w pełni dopracowane gry na premierze 
Przynajmniej da sie je przejsc bez dayone patcha.Ah to legendarne nintento wypuszczajace w pełni dopracowane gry na premierze![]()
Pre-order zlozony - bedzie z mlodym grane w lutymRzucili trailer lutowego remastera 3d World:
oraz mają wypuścić starego Switcha w kolorach Maryjana:
Nintendo reveals Mario Red & Blue Edition Switch system
The hardware features a red-and-blue color scheme in honor of Mario’s iconic outfit. It comes with red Joy-Con controllers with blue straps, a blue Joy-Con grip, a red Switch dock, a red Switch system, a stylized Mario Red & Blue Edition Carrying Case, and a screen protector. Release date...www.resetera.com
Na WiiU byl kanapowy coop. A co do poziomu trudnosci - powiem tak: pierwsze 3-4 swiaty to spacerek w parku, ale w pewnym momencie jest zderzenie ze sciana - juz nie pamietam dokladnie ktory to byl swiat, bo gralem w to zaraz po premierze wersji na WiiU. Ale jak sie juz ten jeden swiat ogarnie to potem jest z gorki. Ale ogolnie to najlepszy Marian w 3D (tak, moim zdaniem lepszy od Galaxy, bo tutaj jest kotek).Pograłbym z młodym w to - poziom trudności do ogarnięcia? I przede wszystkim - kanapowy coop?
A breloczek z marianem gdzie? Cena jakaś już jest?Dodatki do preordera na nasz kontynent:
![]()
To słowo pisze się "pula". Fun fact, żeby łatwiej było zapamiętać: po rumuńsku to znaczy narząd męski i zaprzyjaźnione Rumunki strasznie się śmiały ze sformułowania "pula nagród".o ile się zalapiesz na pólę, która jest ograniczona.
Ja zadałem wczoraj MM pytanie na czacie o ten preorder. Albo już nie mają, albo Pani nie zrozumiała o co pytam...Właśnie zamówiłem preorder w Morele za 209 zł.
Wg opisu, "do gry Super Mario 3D World + Bowser's Fury dołączone są następujące dodatki: magnesy, steelbook, naklejki".
Chyba najtańsza opcja na dzisiaj. Trochę się dziwię, że w Media Markt nie ma.