dziki
Prezes
- PSN
- fajnalowiec
- Steam
- fajnalowiec
Poza hasłem "This is healthy", bardzo dobry trend.mniam
![]()
Amen and awomen to that.Mocny kandydat na dzbana stycznia![]()
Nie zapomnę jakiś czas rozmowy z kumplem. Właśnie miał się ożenić ze swoją żoną, która zawsze była tęższa ale ostatnie 2 lata... no spasła się niemiłosiernie. Zostaliśmy jako sami na kawalerskim i nad ranem pijąc wódkę pytam:Przecież są faceci którzy specjalnie karmią swoje babki, aby były takie sweet pączusieDla każdego coś miłego chociaż te skrajności z lewa i prawa są już tragiczne i śmieszne. Co chwile jedna z stron jeszcze bardziej coś idiotycznego wymyśli
Bo grammar nazi.Ale, że rasizmu?![]()
te wszystkie majace spora wage slowa niestety mocno sie zdewaluowaly przez wspolczesnych bajkopisarzy zyjacych w rownoleglych rzeczywistosciach i nic juz praktycznie nie znacza.Klasizmem, a nawet rasizmem nazwał Jan Śpiewak obronę zaszczepionych celebrytów, wygłoszoną przez Jaśkowiaka. No i ja się zastanawiam, gdzie tam rasizm? Choć to pewnie była kontynuacja myśli, że PO kreuje i wierzy w rasę panów. Śpiewak też mocno odleciał, po tym jak go Duda ułaskawił.
Ableizm musiałem wygooglować...
I tak wam sporo przepuszczam.no @Gregys, w koncu sie za ciebie wzieli
Świetne, nie znałem, ale jak to się wymawia?
Sprawdź też, kto jest jednym z autorów strony.Formy te używają placeholderów / znaków zastępujących w miejscu różnic między wersją męską a żeńską. Są przydatne w piśmie, ale ciężkie lub niemożliwe do wymówienia.
Hehe, zgadłem że ausirŚwietne, nie znałem, ale jak to się wymawia?Sprawdź też, kto jest jednym z autorów strony.Formy te używają placeholderów / znaków zastępujących w miejscu różnic między wersją męską a żeńską. Są przydatne w piśmie, ale ciężkie lub niemożliwe do wymówienia.
Heh, Panx not dead.
- To miło, że nas panx odwiedza.
Koleżanka z kolegą z pracy obgadywali kogoś ze swojego przedszkola nazwiskiem Merda.Trochę było ubawu jak kolega odkrył że "orina" to po hiszpańsku "uryna"
Garth Ennis krotko i zgrabnie to skomentowal, ale ten inny scenarzysta od "nowego" loga to mnie tylko zdenerwowal.![]()
Marvel wezwany do działania po ataku na Kapitol. Są głosy, by na zawsze porzucił Punishera - naEKRANIE.pl
Atak na Kapitol sprawił, że Marvel został wezwany do działania w kwestii Punishera - niektórzy internauci domagają się usunięcia postaci z uniwersum.naekranie.pl
Prywatne szkoły w Warszawie?"Gdzie W POLSCE znajdziecie szkołę, w której nastolatki na luziku robią coming-outy jako osoby niebinarne? No gdzie?"