Kosmos
Badass
Okazało się, że w czasie uśpienia konsola zrobiła sobie aktualizację systemu. 
To jest zamówienie z 19.11, 20.11 napisali, że wyślą 25.11. Na pewno zaplanowana akcja.Aż jestem ciekaw czy nie dostałeś pierwszej zwrotki (klauzula 14 dni)... Termin miałeś kompletnie inny niż oficjalna dostawą konsol do Polski.
Na wymianę to raczej nie ma szans w tej chwili. Mogę albo zwrócić do sprzedawcy, albo próbować naprawy u Sony.Czym prędzej wymień konsolę
Tak, bo mu na nowa wymienia...Wątpię czy to kwestia aktualizacji. Pikselowy szum wyglada na problem z hardwarem. Pamiętaj że w Sony masz gwarancję 12 miesięcy, więc może lepiej uderzać do sklepu i korzystać z rękojmi?
Jak występuje w asteobocie to imo jest uwalona. Co jak co, ale ciężko uwierzyć że akurat w tym pokazowym tytule byłby by tak poważne bugi, w dodatku nie objawiające się na wszystkich konsolach.Tak, bo mu na nowa wymienia...Wątpię czy to kwestia aktualizacji. Pikselowy szum wyglada na problem z hardwarem. Pamiętaj że w Sony masz gwarancję 12 miesięcy, więc może lepiej uderzać do sklepu i korzystać z rękojmi?
Pytanie, w ilu grach ten problem występuje?
Raczej za szybko na takie rozwiązania, poza tym chyba tutaj pasta nie będzie wysychać, bo jest magiczny płynny metal. Konsola jest na bank walnięta, nic już się nie wyczaruje.Ciekawe:
![]()
PlayStation 5 GDDR6 memory reaches potentially critical temperatures due to seemingly inadequate PS5 cooling solution design
A thorough PlayStation 5 teardown has revealed a particular concern with one of the GDDR6 memory modules. Temperatures during testing reached an uncomfortable 93.3 °C (199.94 °F) on the bottom memory module of the PS5 console. This has the potential to cause system crashes, especially in...www.notebookcheck.net
Na Amazon juz sa jakies wentyltorki na USB z przodu lub podstawki. Ciekawe czy cos daje czy np wdmuchuje cieplo z powrotem
Pozdr
u mnie nba, astro, sackboy i bugsnax bez problemow (tfu tfu) - poki co tylko MM sie cos rypie. Dziwne dosyc - moze ciagle ma w pipe bugowWg internetów niektóre konsole działają dobrze w BC, ale w grach PS5 już nie. Co ma sens, bo BC nie wykorzystuje pełnej mocy sprzętu.
ą mą dje!Ponoc Le Sony uzywa 2 rozne ventilatoire- stad moze byc ze niektorzy maja glosniej/ciszej
MM, to ponoć fuckup Insomniac:u mnie nba, astro, sackboy i bugsnax bez problemow (tfu tfu) - poki co tylko MM sie cos rypie. Dziwne dosyc - moze ciagle ma w pipe bugowWg internetów niektóre konsole działają dobrze w BC, ale w grach PS5 już nie. Co ma sens, bo BC nie wykorzystuje pełnej mocy sprzętu.
Pozdr