arczi79
Badass
Też odniosłem takie wrażenie...Ostatnio odcinek to w skrócie musztrowanie Razera przez Simplexa.![]()
Tym razem najlepsza część była o filmach (część o gra to jak jedno wielkie Deja Vu).
Też odniosłem takie wrażenie...Ostatnio odcinek to w skrócie musztrowanie Razera przez Simplexa.![]()
Dalej Audica, coś tam Unchained i Pistol Whip?Też odniosłem takie wrażenie...Ostatnio odcinek to w skrócie musztrowanie Razera przez Simplexa.![]()
Tym razem najlepsza część była o filmach (część o gra to jak jedno wielkie Deja Vu).
A ja właśnie uważam, że dobrze skończyć na pierwszym sezonieDark warto obejrzeć cały. Po drugim sezonie wszystkie zależności się "uklepują" w głowie i jest ok. No, ale cóż...
To nigdy nie był podcast tylko o VR.Już odsłuchany w robocie podczas nocnej jazdy nocy. To trochę dziwne że podcast o VR tak szybko przeskoczył na naleśniki oraz serialeTak czy siak dzięki za kolejny odcinek
![]()
A co z Kubą z odcinka 96? Przecież on dawał radę.Cały czas aktualne jest zaproszenie dla chętnych, bo po wycofaniu się Dominka jedynym regularnym nagrywającym zostałem ja.
Pikacz to pewnie siedzi w swoim zamku z kartonówMaciek super tutaj pasuje, bo gadka się klei i jest z jajem. Z całym szacundo do Dominika, ale nagrywanie podcastów growych nie jest jego mocną stroną. A co się stało z Pikaczem, też zrezygnował? Albo ten trzeci VRowiec? (sorry zawsze zapominam imienia)
No z kilka lat orki, żeby "darmo" kartę graficzną dostać i kilka promek, które trzeba potem omawiaćNie ma z tego milionów jak fomuro, to się wszyscy zniechęcają.![]()
A giveawaye dla groupies ...ehkm fanbojów to co?Promek już nie biorę bo nie mam czasu albo ochoty w nie grać, więc nie ma to sensu.
A jak to się stało że Rysław Ciebie zaprosił? Przypadkiem nie dzięki temu że masz swój podcast?Karta to była dzięki występowi u Grysława więc się nie liczy.
Nawet za pieniądze? Tak to się daleko nie zajedzie.Promek już nie biorę bo nie mam czasu albo ochoty w nie grać, więc nie ma to sensu.
Ja się z Rysławem znam jeszcze sprzed podcastu.A jak to się stało że Rysław Ciebie zaprosił? Przypadkiem nie dzięki temu że masz swój podcast?Karta to była dzięki występowi u Grysława więc się nie liczy.
![]()
Dominik był spoko jak gadał o tych fliperach bo na tym widać, że się dobrze znał i go to bardzo interesowało. Niestety tak to nie miał wiele ciekawego, odkrywczego raczej do powiedzenia niż przeciętny człowiek, który czasem odpala jakąś grę. Spoko ziom, nic do niego nie miałem, ale widać było, że nagrywanie tydzień w tydzień podcastu o grach to nie jest jego bajka z czego sam chyba sobie zdawał sprawę i z tego powodu już go nie ma. Czasem też trudno było mi go zrozumieć. Jak przyszła era videocastu zrozumiałem dlaczego - nawyk trzymania dłoni przy twarzy w czasie mówienia.Maciek super tutaj pasuje, bo gadka się klei i jest z jajem. Z całym szacundo do Dominika, ale nagrywanie podcastów growych nie jest jego mocną stroną. A co się stało z Pikaczem, też zrezygnował? Albo ten trzeci VRowiec? (sorry zawsze zapominam imienia)
Ja kiedyś nawet myslalem zeby w jakims podcascie cos pogadac, ale po przemyśleniu - dosc malo gram, a i z czasem na regularne nagrywanie by bylo krucho, wiec raczej nie ma to sensu. A videocast to nie bardzoCały czas aktualne jest zaproszenie dla chętnych, bo po wycofaniu się Dominka jedynym regularnym nagrywającym zostałem ja.
Dzięki za szczerą opinię, nie odbieram tego jako dowalenia. No faktycznie się trochę posypało, też to widzę. Próbuję to trochę ratować i rotować gości, ale tez nie wiem na ile mi siły starczyDominik był spoko jak gadał o tych fliperach bo na tym widać, że się dobrze znał i go to bardzo interesowało. Niestety tak to nie miał wiele ciekawego, odkrywczego raczej do powiedzenia niż przeciętny człowiek, który czasem odpala jakąś grę. Spoko ziom, nic do niego nie miałem, ale widać było, że nagrywanie tydzień w tydzień podcastu o grach to nie jest jego bajka z czego sam chyba sobie zdawał sprawę i z tego powodu już go nie ma. Czasem też trudno było mi go zrozumieć. Jak przyszła era videocastu zrozumiałem dlaczego - nawyk trzymania dłoni przy twarzy w czasie mówienia.Maciek super tutaj pasuje, bo gadka się klei i jest z jajem. Z całym szacundo do Dominika, ale nagrywanie podcastów growych nie jest jego mocną stroną. A co się stało z Pikaczem, też zrezygnował? Albo ten trzeci VRowiec? (sorry zawsze zapominam imienia)
Ogólnie mieliście jako podcast w tamtym roku przez moment dużą zwyżkę formy w moim odczuciu, nawet byliście w moim prywatnym TOP3 w tamtym momencie, ale niestety chyba ostatnio coś się posypało i jest trochę zjazd. Nie krytykuje, nie chce nikomu dowalić bo zdaję sobie sprawę, że ciężko coś zrobić, a łatwo tylko gadać i krytykować. Bardziej pisze to w ramach informacji zwrotnej dla osób zaangażowanych w podcast żeby się ogarnęliBo ja lubię dobre podcasty o grach.
Ale to nic nie wnosi do tematu. Rysław zna masę ludzi a zaprasza tylko te osoby które są w jakiś sposób interesujące w gamingowym światku. Nie wydaje mi się abyś mógł dostać zaproszenie do niego nie prowadząc własnego podcastuGrać za pieniądze? Panie, ja nie jestem sztrimerem!
Ja się z Rysławem znam jeszcze sprzed podcastu.A jak to się stało że Rysław Ciebie zaprosił? Przypadkiem nie dzięki temu że masz swój podcast?Karta to była dzięki występowi u Grysława więc się nie liczy.
![]()
Razer wszędzie daje radęAle moim zdaniem (i nie tylko moim) odcinek z Razerem był spoko. Znamy się więc dobrze się nam rozmawia i robi tzw "banter".
Może mówiłeś, może ci się wydaje. Ja zapamiętałem tytuł i w moim wieku to już sukcesWydaje mi się że o tym mówiłem
Będę walczył. Ale pamiętasz, czy były polskie napisy? Bo małżonka nie umi po murzyńsku...Simplex said:- Netflix przez amerykański albo brytyjski VPN.
Ale to było w zeszłym roku, więc mogli usunąć.