No dobra, przesluchalem odcinek o E3 i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Chyba najlepsze podcastowe podsumowanie E3 jakie sluchalem z polskich podcastow. Krotko, zwiezle, na temat, bez rozwlekania i opowiadania o wszystkim, skupiliscie sie na konkretach i najciekawszych zapowiedziach - brawo.
Simplex ma zdrowy slowotok i cos nie tak z mikrofonem, ewentualnie ktos powinien popracowac nieco nad poziomami dzwieku w Audacity.
Aha - sluchajac was tak sobie pomyslalem, ze bardzo fajnie by sie ta rozmowe ogladalo na youtubie z podkladem w postaci filmikow z omawianych gier i wszelkich dygresji. Zdaje sobie sprawe, ze takie dopasowanie obrazkow/filmikow do dzwieku to cholernie duzo roboty, ale wlasnie dzieki tym dygresjom (glownie Simplexa) i odjazdom w rozne strony nie tylko okologrowe oraz szybkiemu tempu, ten konkretny odcinek bardzo nadaje sie na youtubowe video.
Duze propsy za Dreamweba, obudzilo to we mnie silna nostalgie, choc nigdy nie dalem rady skonczyc tej gry.
Ogolnie zachecilo mnie to do posluchania kolejnego odcinka, zastanawiam sie teraz tylko nad tym, czy siegac po cos z poczatkow podcastu czy raczej posluchac cos z niedalekiej przeszlosci.
Ogolnie za odcinek o E3: