harry_keogh
Badass
Być może są różnice względem różnych regionów świata, ale mniej więcej oddaje to skalę różnic (przy czym chyba jest jeszcze sprzed zmian w regulaminach whatsapp, który będzie chciał jeszcze więcej danych):
To zamiast ICQ powinienem raczej Wire zainstalować+jeszcze tutaj fajne zestawienie:
![]()
Pochodzi stąd:
Motyla noga ! Chyba gdzieś mam i swój numer zapisany.Miałem 6 cyfrowy nr w ICQ i 5 cyfrowy nr GG (50903)![]()
Na czym taki egzamin polegał?podczas jednej z 12h nocek miałem swój "egzamin" na żywo, w celu dołączenia do klanu Diablo 2 - Zakon Baala [ZB]
Głównie z wiedzy o całym uniwersum diablo, a także o samym Zakonie, który miał swoją historie i przypowiastki z nią związane. ICQ - pozwalał na obserwacje odpowiedzi na żywo - więc było widać czy piszesz od razu (wiesz co piszesz) czy się wahasz - sprawdzasz/szukasz informacji/doczytujesz w sieci. Warto było - bo w końcu niewiele było "złych" klanów jeśli chodzi o Diablo 2, a widomo że wojny między klanowe był na porządku dziennymNa czym taki egzamin polegał?podczas jednej z 12h nocek miałem swój "egzamin" na żywo, w celu dołączenia do klanu Diablo 2 - Zakon Baala [ZB]
"Wiele osób informuje nas o tym, że najnowsza aktualizacja może wywołać dezorientację."Na czym taki egzamin polegał?podczas jednej z 12h nocek miałem swój "egzamin" na żywo, w celu dołączenia do klanu Diablo 2 - Zakon Baala [ZB]
Damage control: https://blog.whatsapp.com/giving-more-time-for-our-recent-update/?lang=pl
Przypomniało mi to dawne czasy sieci na starym osiedlu. Pięć bloków połączonych kablem BNC.ICQ - pozwalał na obserwacje odpowiedzi na żywo
38 aplikacji u mnie. Wyczyściłem i zobaczymy jak teraz będzie działał fb.dane z 305 aplikacji Facebook sobie zbierał
To chyba nie do końca tak, że on sobie zbierał. To te apki przekazywały do FB, żeby w zamian dostać coś innego (trendy, raporty, pozycjonowania itepe).nie używam logowania Facebookiem, a tu nagle dane z 305 aplikacji Facebook sobie zbierał, w tym ze wszystkich bankowych.
Nawet więcej - ICQ powraca:Myślałem, że ICQ już nie istnieje (myliłem się!).To był żarcik skierowany do starszych użytkowników forum. Wikipedia twierdzi, że to pierwszy komunikator internetowy w ogóle.
A w Twojej sygnaturce linki do kolejno: Instagram (FB), Youtube (Google), TwitterFacebook, Google, Amazon, Apple, Microsoft... wszystkich do jednego wora i na stos.
Miłej lektury:
![]()
Terraria developer cancels Google Stadia port after YouTube account ban
Hit indie game developer tells Google, "Doing business with you is a liability."arstechnica.com
Tak, niestety mam spory problem. Coraz bardziej mnie to przeraża.A w Twojej sygnaturce linki do kolejno: Instagram (FB), Youtube (Google), TwitterFacebook, Google, Amazon, Apple, Microsoft... wszystkich do jednego wora i na stos.
Miłej lektury:
![]()
Terraria developer cancels Google Stadia port after YouTube account ban
Hit indie game developer tells Google, "Doing business with you is a liability."arstechnica.com
![]()
Nawet gorzej - bo narkoman przy odrobinie pomocy ma szansę wyjść z nałogu... a ja nie bardzo widzę alternatywę dla niektórych serwisów (np. z czego korzystać zamiast z youtuba aby udostępniać video wysokiej rozdzielczości i bez limitów? vimeo?...), Prywatny serwer e-mail to spore wyzwanie - przynajmniej jeśli chodzi o podtrzymanie jego ciągłej pracy oraz funkcjonalności jakie daje np. gmail... Niestety uzależnienie jest mocne i obawiam się że z czasem coraz mocniejszeJak narkoman!
jakie macie alternatywy do Gmaila? Bo to jest produkt, który najtrudniej będzie mi wyciąć...Przerażające. Akurat przymierzam się do pożegnania z Gmailem i jest to dodatkowa zachęta. Dzięki za podzielenie się linkiem do artykułu.