Gregys
Prezes
Wszystkie sceny, które widziałem do tej pory były kiepskie. Żeby nie było, nie mam zahamowań i zaliczam wszystkie dostępne opcje. Kerry, szykuj się!
Killing in the name of: mamy sie podpiac do tych malych routerow tyle ze nie pokazuje sie opcja wtyczki - zgooglowalem i pisali ze zaladowac poprzedni save i sie naprawi i niestety na ps5 nic sie nie dziejeA jak ci się zepsuła Killing in the name? Bo ja bardzo długo czekałem na to, żeby ruszyła dalej.
Nie, główna linia fabularna. I więcej nie napiszę bo spoilery. Z cyberpsycholami nie mam problemów, bo doskonale ich rozumiemNiech zgadnę, ktoś z cyberpsychozą?
@Vuko Drakkainen Ja robie bo mi sie podobaly - jakby wpadl puchar to i spoko ale jak nie bedzie to nie bedzie. Czasami gram pod pucharek (np pistoletem lub hackiem) ale w sumie robi gre ciekawsza bo czasami smieszne rzeczy wychodzaJa nie zrobiłem wszystkich. Co się nie odpaliło do zakończenia gry, to olałem. Dwa zadania odrzuciłem, jedno za szybko, a drugie (wyścigi) celowo. Na szczęście już dawno uwolniłem się od osiągnięć.
I prochincy na miescie ZERO!!Tylko po skończeniu gry już mi się nie chciało kończyć tych pobocznych, których nie było na mapie. Te z mapy zrobiłem wszystkie (niebieskie i żółte, oprócz dwóch odrzuconych), a jak mam przewijać czas, żeby ktoś zadzwonił i uruchomił kolejną misję, to dla mnie mija się z celem. Teraz czekam z rok, może dwa i przejdę jeszcze raz z dodatkami. Wtedy pójdę dentystą, który walczy nicią dentystyczną (monostruna).
Zaraz zaraz - jakim "zakończeniu produkcji gry"?Na koniec prezes CD Projekt RED poinformował, że plotki o odejściu wielu deweloperów po premierze Cyberpunka 2077 są przesadzone i studio nie odnotowało zwiększonej liczby odejść pracowników. Przyznał, że to naturalne w branży, że po zakończeniu produkcji gry, część twórców szuka nowych wyzwań i rozważa zmianę pracodawcy.
Jakos mi sie to skojarzylo:31 stycznia pójdzie info, że patch styczniowy wyjdzie w lutym, a lutowy w marcu. 31 marca bedzie info, ze patch marcowy wyjdzie w kwietniu.
Źródło: Ławeczka w Wilkowyjach
Zaraz zaraz - jakim "zakończeniu produkcji gry"?Na koniec prezes CD Projekt RED poinformował, że plotki o odejściu wielu deweloperów po premierze Cyberpunka 2077 są przesadzone i studio nie odnotowało zwiększonej liczby odejść pracowników. Przyznał, że to naturalne w branży, że po zakończeniu produkcji gry, część twórców szuka nowych wyzwań i rozważa zmianę pracodawcy.
Teraz dokoncz - drugie przejscie na paczu jak juz sie wszystko zapomni. Ja mam wlasnie taki planCzyli na update na konsole nowej generacji w tym polroczu nie ma co liczyc - chyba musze zakonczyc historie fabularna...