Blue
Prezes
Panie kochany po patchu na nextgeny jeszcze będą pewnie osobne problemy i od niego bedzie trzeba poczekac jeszcze parę miesięcy na dobrą wersjęDruga połowa roku patch na nextgeny? Panie kochany, na co komu będzie wtedy cyberbug![]()
Panie kochany po patchu na nextgeny jeszcze będą pewnie osobne problemy i od niego bedzie trzeba poczekac jeszcze parę miesięcy na dobrą wersjęDruga połowa roku patch na nextgeny? Panie kochany, na co komu będzie wtedy cyberbug![]()
Narracji, że frejmrejt i grafika są jedynymi problemami tej gryNo dumni z niej są, czego nie rozumiesz?![]()
Ludzie łykaja wszystko i nie potrafią wyczytać prawdy z markeringowych komunikatów, to potem takie cos jest.
To pewnie te same arabskie boty co ktoś kupił chłopakom z Forumogadki
Już pisałem. Nic nie mówić tylko do pracy. To najlepsze co można PRowo zrobić.Nie, co by zrobili pół roku temu etc, tylko jakby nad obecną sytuacją zapanowali.
No wlasnie nie wiem, tez byl taki moj pierwszy odruch, czyny nie słowa. Ale jak BioWare przepadło po kwasie z Anthem na dłuższy czas, to przecież hejt i oburzenie spolecznosci o totalny brak komunikacji bylo jeszcze wieksze.Już pisałem. Nic nie mówić tylko do pracy. To najlepsze co można PRowo zrobić.Nie, co by zrobili pół roku temu etc, tylko jakby nad obecną sytuacją zapanowali.
Nie wiem dokładnie jak ale nie zaczynałbym od tego jak od zawsze ważna jest dla nas szczera komunikacja skoro waliliśmy kłamstwa i manipulacje od lat i nadal je walimy w każdym kolejnym komunikacie. No ale ludzie sa jacy są i to łykają w tej postaci, a to jest imho tragedia.W jaki sposób wszyscy tutaj oburzeni podeszliby PRowo do tego problemu? Nie, co by zrobili pół roku temu etc, tylko jakby nad obecną sytuacją zapanowali.
Ej ta trzecia Pani jest bardziej szczesliwa!
Nie żebym bronił CDPR, ale oni są dużo bardziej uzależnieni od akcjonariuszy (na własne życzenie) niż MS. W skali całego Microsoftu informacja o opóźnieniu Halo była praktycznie bez znaczenia dla kondycji firmy. A w przypadku CDPR to wiadomo. Choć oczywiście i tak uważam, że powinni byli opóźnić grę na kwiecień 2021.Phil akurat wycofał premierę by nie wpaść tak okrutnie jak Redzi. Ktoś widocznie tam wytrzeźwiał i jednak miał jaja by się wycofać z niechybnej porażki.
W CDP takiego trzeźwego zabrakło.
No wiesz ile CDPR ma revenue streams a ile MS. Nie ma sensu nawet porownywacNie żebym bronił CDPR, ale oni są dużo bardziej uzależnieni od akcjonariuszy (na własne życzenie) niż MS. W skali całego Microsoftu informacja o opóźnieniu Halo była praktycznie bez znaczenia dla kondycji firmy. A w przypadku CDPR to wiadomo. Choć oczywiście i tak uważam, że powinni byli opóźnić grę na kwiecień 2021.Phil akurat wycofał premierę by nie wpaść tak okrutnie jak Redzi. Ktoś widocznie tam wytrzeźwiał i jednak miał jaja by się wycofać z niechybnej porażki.
W CDP takiego trzeźwego zabrakło.