Jest na androidach/windowsach taka integracja jak w Applach?
- odbieranie ok odpisywanie na SMS z komputera
- odbieranie połączeń głosowych
- w MBanku kam robię przelew z safari, dostaje kod na telefon i telefon automatycznie wysyła kod do komputera i wkleja tak gdzie trzeba

-kopiowanie tekstu, obrazu na jednym urządzeniu i wklejanie do drugiego
1. tak
2. tak (np. side sync)
3. Mowimy o wybranej przegladarce? jezeli tak, to tak, jest latwo, jezeli nie, to tez jest, ale wymaga poczatkowo zabawy.
4. tak, tak samo jak powyzej.
A teraz powiedz mi, czy mozesz w Apple:
- wejsc na git huba i sciagnac aplikacje tam wrzucona na swoj telefon i zainstalowac ja bez uzycia app store?
- Mozesz sciagnac z inneo sklepu lub bezposrednio plik instalacyjny do aplikacji wysylajacej informacje o np. problemach w Hong Kongu i nie zrazac sie cenzura Apple?
China's State Administration for Market Regulation says its chief met Apple CEO Tim Cook to discuss Apple expanding investment in China, consumer rights protection and fulfilling corporate social responsibility.
www.cnbc.com
- mozesz sobie zainstalowac 3rd party launcher, zeby ustawic sobie telefon pod wlasne potrzeby i tak sobie zorganizowac ekran jak ci pasuje?
- mozesz napisac wlasny widget i wrzucic go sobie i znajomym na pulpit? Czy w ogole mozesz zainstalowac jakis widget na home screen?
- moge uzywac przegladarki, ktora ma swoj wlasny engine do renderowania stron / obslugi JS a nie jest skorka na Safari?
- Moge zainstalowac wewnetrzne proxy lub adblocker na telefonie zeby sobie samemu okreslic, co ma mi sie ladowac a co nie?
- Mozna zainstalowac inne app store, np. samsung, Amazon czy, nie wiem, nutaku

?